"Kätevää"

Tienaa keräämällä pulloja

Kiinnostaako sinua tuplata panttikuittiesi summa? BottlePal-sovelluksessa pullojen noutajana tienaat rahaa keräämällä luovutettuja pulloja ja tölkkejä. Yksi pullopussi maksaa sinulle 0,50€. Kun palautat pullot kauppaan, saat jokaisesta pullopussista noin 2,50 € eli voittoa kertyy 2 €/pss. Kätevää, nopeaa ja palkitsevaa kierrätystä!

"Pidä pantit"

Miksi kerätä BottlePalilla?

Pullojen noutaminen on palkitseva harrastus. Nappaa pulloilmoitus joka sopii sinun aikatauluusi, maksa turvallisesti ja nopeasti suoraan maksukortilla, hyppää fillarin selkään ja lähde lenkille tienaamaan. Jäät mukavasti voitolle! Tuhannet pullot ja tölkit on jo kerätty BottlePalilla, kokeile sinäkin! 🙂

"VAIN 0,50€"

BOTTLEPAL KOKEMUKSIA

”Noutaminen oli yllättävän helppoa. Sovellus antoi pulloilmoituksen varauksesta lähtien kaikki ohjeet todella selkeästi. Kävin noutamassa 7 pullopussia ja sain panteista 20 €. Pullopusseista maksoin yhteensä 3,50 € eli kyllähän tässä voitolle jää!”

 

 

i

Pullojen noutamisesta BottlePal veloittaa sinua vain 0,50 €/pullopussi. Veloitus lähtee suoraan maksukortiltasi. Esimerkiksi, jos noudat yhden pullopussin, sinua veloitetaan 0,50 € tai jos noudat 3 pullopussia, sinua veloitetaan 1,50 €. Veloitamme sinua vasta kun luovuttaja on vahvistanut noutopyyntösi. Yhden pullopussin arvioidun palautusarvon ollessa 2,50 €, jäät voitolle noin 2,00 €/pullopussi, kun palautat pullot kauppaan. 🙂

Näin keräät pulloja:

1. Varaa haluamasi pullopussit kartalta ja ilmoita tarkempi noutoaika.

2. Kun luovuttaja on vahvistanut noutopyyntösi sinua veloitetaan 0,50 €/pullopussi ja saat tarkemmat tiedot nouto-osoitteesta.

3. Nouda pullot ja pidä pantit. Jokaisesta pussista saat noin 2,50 €.

 

"Ansaitse keräämällä pulloja"

LATAA SOVELLUS