bottlepalista

Suomessa kaikkien pantillisten juomapakkausten palautusprosentti on noin 90. Vaikka palautusprosentti Suomessa on huippuluokkaa, palautumattomat 10 prosenttia tarkoittaa noin 200 miljoonaa juomapakkausta vuodessa. BottlePal täydentää nykyistä kierrätysjärjestelmää, ja sen tavoitteena on saada nostettua palautusprosenttia yhä korkeammalle lähelle 100 %. Tuemme kestävää kehitystä helpottamalla ja nopeuttamalla tyhjien pantillisten juomapakkausten kierrätystä, jotta ne päätyisivät tehokkaasti uusiokäyttöön.

Idea BottlePalista syntyi täysin omasta arjestamme. Huomasimme usein puhuvamme siitä, kuinka työläältä pullojen palauttaminen voi joskus tuntua. Olimme kaikki kuitenkin sitä mieltä, että pullojenkierrätys on ensiarvoisen tärkeää. Bongasimme päivittäin katukuvasta innokkaita pullojen kierrättäjiä ja päätimme, että asiaan on löydettävä uudenlainen ratkaisu, josta kaikki osapuolet hyötyvät. Syntyi BottlePal, uusi vaihtoehto pullojen kierrättämiseen! BottlePal on modernimpi, tehokkaampi, helpompi ja nopeampi tapa palauttaa sekä kerätä pantillisia juomapakkauksia. Pullopusseja luovuttaville BottlePal tarjoaa arkea helpottavaa palvelua ja pullopusseja noutaville mahdollisuuden tienata rahaa. BottlePalin avulla tehostamme yhdessä pullojen kierrätystä. Olemme tehneet siitä helppoa!

 

OLE HYVÄ PULLOKAVERI

Käyttäessäsi BottlePal sovellusta huomioithan myös muut käyttäjät. BottlePalin käyttäjänä muistathan noudattaa yhteisiä pelisääntöjä, jotta kaikilla on mukavaa! Luovuttaessa pulloja kerrothan rehellisesti pullopussien määrän, sekä viethän pullopussit noutajalle sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Luovutathan vain pantillisia Suomessa palautuskelpoisia juomapakkauksia. Lisää tietoa pantillisista juomapakkauksista löydät Palpan sivuilta osoitteesta www.palpa.fi

Noutaessasi pulloja muistathan sitoutua noutamaan pullopussit sovittuna ajankohtana luovuttajan ilmoittamasta jättöpaikasta. Muistathan myös hyvät käytöstavat ja varovaisuuden liikenteessä. BottlePalin käyttäjät ovat kaikki kavereita keskenään, joten pidetään yllä hyvä ja positiivinen fiilis ja muistetaan kunnioittaa toisiamme!

 

boTTLEPAL TIIMI

BottlePalin on kehittänyt Rovaniemeläinen ArcticApp Oy, joka on perustettu keväällä 2018. BottlePal- tiimiin kuuluu neljä nuorta naista sekä yksi kokeneempi herrasmies. Löydät yhteystiedot sekä tietoa yrityksestä ja perustajista osoitteesta https://www.arcticapp.fi/.

 

BottlePal pullopussin matka

  • 1. Luovuttaja tekee pulloilmoituksen veloituksetta
  • 2. NOUTAJA VARAA PULLOILMOITUKSEN JA ILMOITTAA TARKAN NOUTOAJANKOHDAN
  • 3. LUOVUTTAJA VAHVISTAA NOUDON
  • 4. NOUTAJALTA VELOITETAAN MAKSU PULLOPUSSEISTA 0,50 €/PULLOPUSSI
  • 5. NOUTAJA SAA TARKAN NOUTO-OSOITTEEN TIEDOT
  • 6. LUOVUTTAJA VIE PULLOPUSSIT ILMOITTAMAANSA JÄTTÖPAIKKAAN SOVITTUNA AJANKOHTANA
  • 7. NOUTAJA NOUTAA PULLOPUSSIT SOVITTUNA AJANKOHTANA
  • 8. NOUTAJA PALAUTTAA PULLOPUSSIT PALAUTUSPISTEESEEN JA SAA PITÄÄ PANTIT ITSELLÄÄN!